Lige nu er det Søn jan 20, 2019 7:09 pm

Viser profil :: James

Alt om James

Fulde Navn :
James Michaeli Blackblood
 
Male
 
Alder :
hans krop er 18 men hans sind er tilbage fra år 300
 
Fødselsdag :
11/03/90
 
Race :
Qwaser
 
Styrker :
Hurtigehed og meget smidig og stærk
 
Svagheder :
normale Qwaser svagheder
 
Våben :
Særligt guld våben der sidder på min armen
 
Gruppe/Team :
The Qwaser of goldet
 
Bo Sted :
Lejelighed midt i byen
 
Tænder på :
Kvinder og mænd, pæne personer og smukke former og så han os lidt til SM og sådan mere ting som hård og vild sex samt blod, og det og kysse samt snave og så kan os godt lige og blive kysset på halsen og sådan steder..
 
Tænder ikke på :
grimme mennesker, dem der vil styr hans live og sådan
 
Status :
Single
 
Job :
Kunster
 
Hobbies :
lidt af det hele
 
Antal indlæg :
9
 
Join date :
22/08/11
 
Alder :
28
 
Humør :
..
 
Baggrundshistorie :Velkommen hos James

Fuldenavn:James Michael Blackblood

Alder:hans krop er 18 men hans sind er tilbage fra år 300

Race: Qwaser

The gold : James er kendt som The holy golden Qwaser og han ved ikke selv hvor men normalt når han er i kamp har han en anden personlighed som tager magten over ham. Han er på det højest level ind for en Qwaser..l

Bor: Lejelighed midt i byen

Tro på:Satanist

Sygdom:Tuberkulose og her lidt om hvad der kan ske under et emne med ham..
Typiske symptomer på lungetuberkulose er hoste og opspyt, som kan være blodigt. Endvidere kan man få symptomer i form af træthed, dårlig appetit, vægttab, eventuelt feber og nattesved. Tuberkulose i andre organer viser sig ved hævede lymfeknuder på halsen, led – eller knoglesmerter, blod i urinen eller ondt i maven, afhængig af hvor sygdommen sidder.

Personlighed:
James er en meget særlig person som man ikke møder så tit da han ikke live som en normal person men mere efter hvad der står i den sataniske bible da han synes af det skulle være hans ve i livet og derfor er han tit os meget hård og kold overfor dem som han ikke kender da han har det sådan at man ikke skal kom med kærlighed til dem som man ikke elsker men på samme tid skal man os hade dem man hader med hele hjerte, han er tit en meget stille type som let blive gal hvis man gå i vejen for ham og derfor er han heller ikke den type man tit vil se på gaden om dagen da han holder sig indenfor. Han er ikke særlig menneske glad og han snakke heller ikke så meget før man kender ham ret så godt og derfor vil man tit heller ikke have så let ved og sæt en samtal i gang med ham da han ikke gider og bruge tiden på den type ting, men hvis man lære ham og kende så er der en meget åben og rolig person som er god ind under alt det anden og han var for altid være der for den der har bruge for ham hvis det alt så ikke selv sender ham ud af deres live for så skal man ikke vente og snakke med ham mere.

Han holder meget af slik og søde sager men på samme tid er der heller ikke nået andet han ser meget højt i livet end kælelighed og han er en meget sød og venlig fyr hvis man bare giver ham tid til og kom ind i enes live for så han gør alt for den han nu er sammen med, han ser verden på hans helt egen måde og han er ikke den type der gå ind for grupper da han ikke kan se en grunde til dem for de vedkommer ham ikke det stor til hverdag og derfor ville han heller ikke lige frem være den der ind for politik da det siger ham lige så lidt som dem der ser ned på ham til hverdag. Han elsker os er være meget ond selv om det mente på en god måde og derfor gør han heller ikke skade på dem han kan lige da det ikke ligger til hans tro og gør sådan ting mod dem han elsker, han er os den type der elsker og tegn og male og derfor vil man tit se ham sidde for ham selv med en blok af papir mens han tit er meget væk i det han tegner og hvis det ikke er det så er han tit optaget af et emne af gang da han ikke er den type der så god til det med og snakke hurtige..

The holy Qwaser: James har to personligheder men den ene ses kun hvis han betvinger guld da det er the golden qwaser personligheden som liver i ham og den gør os at han hader væsner og derfor har den os gjord ham til en hunter selv om han ikke normalt er en person der gå i mod andre væsner, personligheden vil tit gør ting som han ikke selv han styr da den normale James personlighed falder hen når den anden tager over og han våger først når han har gjort onde ting mod andre.
Personlighed er os den meget magtfulde side af ham os den har mere magt over guld end han selv vil kun få da han ikke selv ved af den er der og det gør os af den her personlighed har lært hvordan den skal styr rundt mellem den og ham selv og hvornår.
Udseende:
James ses tit i punk eller Goth tøj da det den stil han er til og derfor skal man heller ikke vente andet end det hvis man ser ham på gaden, han gå typisk i en sort T-shirt med en sort trøje og sorte bukser mens hans hud er meget hvid og han hår er normalt hvidt men det har han farve til sort da han ikke ville have den hvid farve selv om den nok kommer til og vokse tilbage med tiden men så kommer man heller ikke til og så den når den gør det, han er ca 1.75 høj mens hans vægt er på sted mellem de 45-50 kg da han er meget let af krop, han er meget slank men det betyder ikke af han er svag for han var den sammen styrker som en fuld voksen vampyr ville have og han ville med glæde bruge den hvis det er. Hans øjne har en halv sort halv lilla farve og det tit den man kigger meget på da den er meget fange for mennesker som ikke har set den før i tiden men det skifter når han har bruge for blod. Han gå os med smykker og det ses let ved af han har to Piercing i hans underlæbe mens han os har huler i det ene øre da han ikke er den mest normale men hans måde og se ud på. .Mit hår i sin naturlig farve
Fortid:
James er født tilbage i år 300 men han husker ikke ret meget af det mere da han har levet så længe som han nu har og derfor husker han heller ikke helt selv hvor han kommer fra eller hvem der var hans far og mor han havde kun at hans live gå tilbage til den tid, han vokset op alene da hans familie ikke ville have ham ind som en del af den da han var født som halv vampyr i sted for fuldblods vampyr og derfor har live altid var meget ensomt og stille da han ikke lige frem havde meget med mennesker af gør på grunde af hans trøst efter blod fra mennesker. Han var ikke den mest glad type som lille og det er han stadig ikke men han fandt hans vej i livet gennem satanisme og derfor efter begyndte verden og gå op af igen, han har altid levet i de fine klasser og han har at bruge meget af hans live i England da han alt har været glad for alt det de havde der indtil han kom frem til vores tid. Der efter begyndte livet lidt igen og gå ned og han havde ikke så meget glæde af live og det gjord han var meget tæt på af tag hans eget live op til flere gange hvis det ikke havde været fordi at der var et eller der sagde ind i ham at hun skulle leve videre gennem tiden, han kom der efter til Aveira hvor han nu lever hans live og det har han håber og finde lidt mere lykke end før i tiden..Love and James
Fohold: ikke sådan lige for tiden jeg single
Hvem?:
Hetro, Homo eller bi: Bi for tiden men det skifter lidt mellem bi og Homo..
Tænder på: Kvinder og mænd, pæne personer og smukke former og så han os lidt til SM og sådan mere ting som hård og vild sex samt blod, og det og kysse samt snave og så kan os godt lige og blive kysset på halsen og sådan steder..
Tænder ikke på:grimme mennesker, dem der vil styr hans live og sådan


James og hans familie
Mor: Vctoria Michael Blackblood (1890 år liver stadig)
Far: Ethanael Micheal Blackblood (1930 år liver stadig)
Fætter:
kusine:


våben: det er et af de våben jeg kan lave ud af guld men jeg bruge det normalt ikke da der ikke er mange der gå i vejen for mig..