Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

[ View the whole list ]


Flest brugere online på samme tid var 7, Ons aug 10, 2016 10:37 pm
Latest topics
» Vampire Knight
Tors mar 15, 2012 2:29 am by Selene

» VIGTIGT
Tors sep 15, 2011 8:20 pm by Their Akumo

» Black Butler Forum
Lør aug 27, 2011 9:13 am by James

» Blandings racer
Fre aug 26, 2011 3:21 am by Their Akumo

» Emne søgning
Tors aug 25, 2011 8:37 am by Charlie

» Åbnings emne (Åbent for alle)
Tors aug 25, 2011 2:10 am by Alexsander

» Nye mennesker eller væsner til emner
Ons aug 24, 2011 3:27 am by James

» Alexander Hel aka Sasha aka Qwaser of Iron
Ons aug 24, 2011 2:56 am by Alexsander

» emne? KIG HER
Ons aug 24, 2011 2:40 am by Charlie

Statistics
Der er i alt 6 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Moon

Vores brugere har i alt skrevet 88 indlæg in 28 subjects

Åbnings emne (Åbent for alle)

Go down

Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Their Akumo on Tirs aug 23, 2011 5:22 am

Sted: Baren

Omgivelser: Der er ved at være godt fyldt.

Tid: Klokken 2 om eftermiddagen.

Vejr: Sol

(Skal lige meddele at vi stadig arbejder på forums.)En høj mand iført en mørkegrøn kutte trodte hen af det gamle træ gulv. "I undre jer sikkert over hvorfor jeg har indkaldt jer til møde. Det er sådan at vi snart skal i krig. Mit hjemsted, Jorden har indledt de første seks tropper som nærmer sig med lynets hast. Vi vil så se at i sender jeres børn ind på Francis Kampskole. Frederik Francis, vil du ikke lige veksle et par ord til forældrene?" smilede manden. En lidt mindre mand med rødt hår og let markeret af rynker trådte frem. "Ja Their. Som sagt skal jeres børn lærer at kæmpe for planeten." Francis gik hen af gulvet med et smil på læben. "Jeg vi nu tager slørret af det nye lov. I SKAL sende jeres børn ind på skolen!" sagde Francis. Et par forældre gispede og en snik snakken bredte sig som en steppe brænd blandt folkne. "STILLE" råbte den høje mand som før havde snakket. "Loven er loven" sagde han og et smil bredte sig på hans læber. Et ondt smil. "Slap af. I får lidt alkohol til at døse lidt hen. På husets regning." sagde han med et lille grin. Bartjeneren kom med flere fade med store glas fadøl på. Da bartjeneren begyndte at dele ud sagde den høje mand som hed Their "Når i har fået jeres øl vil Francis følge jer ud i baghaven med jeres børn hvor der bliver afholdt nogle kamptuneringer med en minimun alder på 15 år. For de mindre årige bliver der holdt nogle kamptimer så de kan lærer lidt.". Der gik lidt tid men folkne fik drukket øl og Francis gik imod en lille dør og sagde "Kom med mig folkens!". Væsen og menneskemængden fulgte Francis ud i den stor baghave hvor den ene halvdel var en 100 meters stor arena hvor tuneringerne ville finde sted. Den anden halv del var en bane med trænings dukker og våben lagere. Francis fulgte de mindre børn over til trænings dukkerne imens en masse unge mænd og drenge stilte sig i kø om at få sig skrevet på til tuneringen.
avatar
Their Akumo
Admin

Fulde Navn : Their Akumo de Fall
Male Alder : 16 i det hele :P
Race : Mørkeflue
Styrker : Hans snigmords evne og snilde
Svagheder : Han er fyssik ret svag og kan nogengange ikke styrer sig selv.
Våben : Leif (Et ældgammelt sværd der indholder utrolige kræfter)
Gruppe/Team : Primogenitus's hævn
Bo Sted : Det gamle slot.
Tænder på : Kvinder
Tænder ikke på : Mænd.
Status : Single
Job : Lord de Fall. Lord af Primogenius's hævn.
Hobbies : Træne.
Antal indlæg : 25
Join date : 18/08/11
Alder : 23

Vis brugerens profil http://theunknownworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Charlie on Tirs aug 23, 2011 6:01 am

En ung kvindelig vampyr med skrigende blodrøde øjne og hvidblond langt bøljet hår, stod og trygte sig i et mørkt hjørne. Hun havde hørt at jorden skulle angribe om rygterne havde været sande vidste hun ikke og da hun så havde hørt om dette møde, havde hun valgt at gå med for at se hvad det var for noget. Denne kvinde hed Charlie, nok ikke det mest brugte navn til en pige, men det var hvad hendes forældre havde navngivet hende i sin tid. Hendes armne lå krydset foran hendes bryst. Hun var klædt i sort, noget der fremhævede hendes hvide hud og hendes hvidblonde hår. Hun havde den sorte korte læderjakke på som hun havde haft med sig fra jorden, den stumpede ved hendes smalle talje. Under læderjakken havde hun en stram hvid top på og på hendes ben havde hun sorte stramme jeans. På hendes fødder havde hun et par sorte korte stiletstøvler på, som for hvert skridt klikkede mod underlaget.
Charlie's ansigtudtryk viste ingen følelser, efter hun var blevet ført til denne verden og forvandlet, havde hun kun næret had til sig selv og mange andre. Hun ønskede ikke at kæmpe for verden, hun ville hellere kæmpe for jorden. Men hun vidste også at hun ikke ville være velkommen i den verden på grund af hendes blodtørst. Men ingen i denne havde overbevist hende om at det nu var hendes nye hjem og denne hun burde kæmpe for, den havde intet godt gjort for hende.
Hendes øjne fulgte folkemængden da de forlod rummet, hun fulgte ikke med dem, hun skulle ikke nyde noget af at blive ramt at sollyset. Hun ville vente til at gå når solen igen ville gå ned, indtil da ville hun blive i sit mørke hjørne.
avatar
Charlie

Fulde Navn : Charlie Jackson
Female Alder : 25 år, ligner en 17-18 årig
Race : Vampyr
Styrker : Forstærkede sanser, hurtigere end andre vampyr. Er stærk psykisk, smidig, viljestærk, stædig og inteligent
Svagheder : Ikke lige så fysisk stærk som andre vampyr.
Bo Sted : I en lille lejlighed
Tænder på : Prøv dig frem, er ikke let
Status : Single
Job : Søger
Hobbies : Gå rundt i natten, tegne og male.
Antal indlæg : 30
Join date : 21/08/11
Alder : 25

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Their Akumo on Tirs aug 23, 2011 6:33 am

Den unge mand i den mørke grønne kutte satte sig tilbage i sin stol og tog en slurk øl. "Dav frue, skulle jeg låne dig en paraply så du kunne tage ud i sollyset?" spurgte Their. Hans guldsmedesyn havde allerede gennemskuet på den blege hud og røde øjne at hun var en vampyr. Theirs menneske form falmede brat, han ville ikke tømmes for blod fordi at hans race lignede et menneske. Theirs hud slog revner og grønt lys strømmede ud. Hans øjne lyste op med det grønne lys og kort efter lød der en spræk som om stof revnede midt over. Kort efter lyden foldede der et par guldsmede vinger ud af ryggen på ham. Øllet var så lidt at han ikke kunne reagere på alkoholet. Hvis han havde gjort det ville han ikke havde kunne finde ud af hvordan man forvandlede sig. Han lagde hånden på en stik kontakt som straks genopladede ham med energi. Så rejste den unge mand sig. Enlig var han utrolig ung i forhold til hans status i samfundet. Faktisk meget ung. 16 år, general for hæren og ejer af det gamle slot fyldt med tjeneste folk og kloge dæmoner. Their gik om bag disken og tog en sort paraply frem nede under. Han kastede paraplyen til kvinden og spurgte så. "Skal du ikke se tuneringen?". Hans stemme, i overgang, dyb en klang mere alvorlig end andre folks stemmer. Han var vel ikke mere end femten et halvt da han dukkede op her. Måden han kløede ivrigt i sit insekt bid fra en guldsmed. Måden han mærkede at han ikke var et menneske mere. Måden han mærkede at han aldrig skulle se sine forældre igen. Så skete det. Den anden bid af morgen maden. Et sort blink. Brødet faldt ned på sin talerken. Dunket opløste forældrene som blev så bange. Stolen var tom. Da han vågnede op i skoven havde han jo ingen anelse om hvad der ville ske. Nu var han blandt venner. Kendte alt til guds historie. Kendte den ud og ind. Han kunne den endda bagfra. Their, hans nye navn havde dækket det gamle menneske der gemte sig bag skallen. Their Akumo de Fall. Hans navn! Their gav atter et smil til vampyr kvinden.
avatar
Their Akumo
Admin

Fulde Navn : Their Akumo de Fall
Male Alder : 16 i det hele :P
Race : Mørkeflue
Styrker : Hans snigmords evne og snilde
Svagheder : Han er fyssik ret svag og kan nogengange ikke styrer sig selv.
Våben : Leif (Et ældgammelt sværd der indholder utrolige kræfter)
Gruppe/Team : Primogenitus's hævn
Bo Sted : Det gamle slot.
Tænder på : Kvinder
Tænder ikke på : Mænd.
Status : Single
Job : Lord de Fall. Lord af Primogenius's hævn.
Hobbies : Træne.
Antal indlæg : 25
Join date : 18/08/11
Alder : 23

Vis brugerens profil http://theunknownworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Charlie on Tirs aug 23, 2011 6:48 am

Charlie sagde intet til den unge mand som vidste at hun var der, selvom han snakkede til hende, beholde hun sin afvisende facade på og stirrede bare på ham. De fleste blev bange for hendes øjne andre hendes dystreydre. Hendes øjne var indrammet af sort eyeliner og maskere, som fik det hvide i hendes øjne til at stå mere markant frem og det røde til at se endnu mere rødt og fratruende ud. Hun viste kort sine hvide tænder, da han forvandlede sig, hun var altid på vagt, men hun var ikke en som angreb. Hun vidste at hun ikke var lige så stærk som andre vampyr, til gengæld var hun hurtigere end de fleste. Men skulle det komme til kamp og hendes fysiske form ikke var tilstrækkelig gjorde hun brug af sin evne. Hendes øjne gled ned over hans krop da han gik om bag disken, han var ung yngre end hende. Men hun var også 25 år og 17-18 år af udseende. Hendes hånd fløg op og greb paraplyen og sænkede den så igen på under et sekund.
"Nej"svarede hun med en kold, men melodisk og charmerende stemme, hendes stemme mindede hende om den gang hun havde været et menneske, hun tilføjede hun noget koldt og afvisende til hendes stemme og med det samme var hun en helt anden en den hun virkelig var. Hendes øjne vågede over hvert eneste af hans bevægelser.
avatar
Charlie

Fulde Navn : Charlie Jackson
Female Alder : 25 år, ligner en 17-18 årig
Race : Vampyr
Styrker : Forstærkede sanser, hurtigere end andre vampyr. Er stærk psykisk, smidig, viljestærk, stædig og inteligent
Svagheder : Ikke lige så fysisk stærk som andre vampyr.
Bo Sted : I en lille lejlighed
Tænder på : Prøv dig frem, er ikke let
Status : Single
Job : Søger
Hobbies : Gå rundt i natten, tegne og male.
Antal indlæg : 30
Join date : 21/08/11
Alder : 25

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Their Akumo on Tirs aug 23, 2011 5:03 pm

Their blinkede med det ene øje til kvinden. Et kækt smil formede sig på hans læber. Han åbnede døren og gik ud. Hans skridt knaste på grus stenene. Han over til tuneringen og så på. Et menneske der havde drukket sig godt fuld prøvede si våge mod af imod en hidsig dæmon. Dæmonen dannede en varm kugle som næsten ikke kunne ses med øjnene. Kuglen af varme voksede og blev varmere. Røg begyndte at strømme fra kuglen som blev mere og mere synlig. Røgen havde bredt sig over det meste af arenaen. Mennesket kunne ikke i den tykke røg. Et par gnister stod ud af røgen og et højt hvin blev hørt. Da røgen lettede var mennesket kun en bunk aske. Their klappede som den første i hænder. Bagefter lød der en kæmpe jublen over tilskuerne. Their rejste sig og gik tilbage til baren for at få sig en øl mere. En lys øl da han ikke ønskede at blive fuld. Han hældte op i glasset og bællede den på tre sekunder. Han satte sig på en tilfældig stol og sænkede hætten over sit hoved. Han lænnede sig tilbage i hans stol og kiggede på kvinden med hans grønne øjne skjul bag hætten. Tankerne fløj rundt i hovedet. Ville han dø i krigen? Ville han overleve? Ville han miste alt sin magt? Ordene låg som advarsler og trusler i hans hoved.
avatar
Their Akumo
Admin

Fulde Navn : Their Akumo de Fall
Male Alder : 16 i det hele :P
Race : Mørkeflue
Styrker : Hans snigmords evne og snilde
Svagheder : Han er fyssik ret svag og kan nogengange ikke styrer sig selv.
Våben : Leif (Et ældgammelt sværd der indholder utrolige kræfter)
Gruppe/Team : Primogenitus's hævn
Bo Sted : Det gamle slot.
Tænder på : Kvinder
Tænder ikke på : Mænd.
Status : Single
Job : Lord de Fall. Lord af Primogenius's hævn.
Hobbies : Træne.
Antal indlæg : 25
Join date : 18/08/11
Alder : 23

Vis brugerens profil http://theunknownworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Alexsander on Ons aug 24, 2011 12:07 am

Alexsander kom ind på en bar, han viste ikke rigtigt hvad der forgik, han var en dreng på 17 år, han gik bare hen og satte sig på en stol, langt væk fra to andre personer. Han skulle ikke havde noget, han hørte kamp et eller andet sted, men han var for dovn til at gå hen for se hvad det var. Han var næsten lige kommet til, han havde forsynet sig selv med et særlig drik og noget metal og jern som var skjult godt på hans krop, man skulle næsten tro at han var et med det og det kunne man godt sige han var, han havde en sort trøje på, med en sort og rød jakke uden på og et par sorte bukser og sko, han havde kort næsten hvid hår og en ørering med en rød sten i og noget der lignede en fletning, han var en Qwaser, han var Qwaser of iron and metal
avatar
Alexsander

Fulde Navn : Alexsander Winther
Male Alder : 17
Race : Metal/Jern-Qwaser
Styrker : alt slags metal
Svagheder : katte XD
Våben : scythe of Iron, Sword of bloodmetal
Tænder på : bi
Antal indlæg : 19
Join date : 21/08/11
Alder : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by James on Ons aug 24, 2011 12:14 am

En ung fyr på et sted i de 18-19 gik stille for ham selv mens han ikke havde det store tegn på af tag sig af verden da den ikke betød det stor for ham, han havde sort hår som normalt var hvid af natur mens hans hud var meget lys og han havde ikke de stor tegn på og kom i solen da han ikke lige frem var fan af den, havde tøj bestod meget i Punk og Goth da han var der hen i sted for den normale og han var vel heller ikke helt normal. På hans ene arm sådan en form for guldarmbånd som han kun bruget til forsvar da han ikke var den type som gik efter normale mennesker, nej han var en qwaser men han bruget kun hans evne på de andre qwaser som kom ham i vejen.

Hans navn var James og han var en af de højest qwaser der var i verden da han havde magten over guld og derfor havde han os navnet the holy golden qwaser ind i mellem selv om han os bare var kendt som James, hvad han lavet udenfor på den her tid jo det betød ikke så meget for dem der var rundt om ham men han var efter de adnre Qwaser i dag..

avatar
James

Fulde Navn : James Michaeli Blackblood
Male Alder : hans krop er 18 men hans sind er tilbage fra år 300
Race : Qwaser
Styrker : Hurtigehed og meget smidig og stærk
Svagheder : normale Qwaser svagheder
Våben : Særligt guld våben der sidder på min armen
Gruppe/Team : The Qwaser of goldet
Bo Sted : Lejelighed midt i byen
Tænder på : Kvinder og mænd, pæne personer og smukke former og så han os lidt til SM og sådan mere ting som hård og vild sex samt blod, og det og kysse samt snave og så kan os godt lige og blive kysset på halsen og sådan steder..
Tænder ikke på : grimme mennesker, dem der vil styr hans live og sådan
Status : Single
Job : Kunster
Hobbies : lidt af det hele
Antal indlæg : 9
Join date : 22/08/11
Alder : 28

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Their Akumo on Ons aug 24, 2011 1:23 am

"Kampen uden for hvis det er det i leder efter." sagde Their og bællede sin niende lyse øl. Der lød et brag og en død mand væltede ind vinduet og smadrede det. Manden var i ført en rød bluse og nogle shorts. Midt i den røde t-shirt var der et hul og blodet strømmede ud. Their tog menneske form og løb ud i baggården. Tilskuerne flygtede og skreg. En mand iklædt en sølv rustning stod midt i arenaen. En mand som løb alt hvad han kunne og skreg "Det er dem! Han gjorde det!".Their greb fat i mandens trøje "Hvem er hvem og hvem gjorde hvad?". "D-d-det er guds tropper! Solen. De dræbte dem..." sagde manden og besvimede. Their gik længere hen imod arenaen. Flere lig låg på tilskuer pladserne. Stedet var hærget af blod. Manden der stod i arenaen var ikke alene. Der var en mindre hær ibag ham. "Du skal med hjem til jorden min gode mand!" sagde manden i spidsen. "Jeg bor her!" svarede Their. "Nej" sagde manden og smilede. "Du bor på jorden" sagde han. Their blev vred han kæmpede aldrig nær kamp men alligevel skød der en klosaks ud af hans håndryg. Their klippede mandens arm midt over som det var papir. "Tilkald hæren Francis!" råbte Their. Francis, som nu var alene fordi børnene var flygtet, "Det skal jeg nok!". Francis greb fat i et horn og straks lød der et gevaldigt hyl. Their vendte hovedet tilbage imod manden. Han var helet igen. "Det skal du få betalt." vrissede han og trak sit sværd og huggede imod Their som var hurtig til at trække Leif og blokke. Leifs metal blev rødt og mandens sværd fløj ud af hånden på ham og røg flere hundrede meter væk. Banken i jorden blev til trampen og komme tættere og tættere på. Bag Their kunne man se en hær kom løbene. En hær af væsenerne med våben og rustninger.Himlen blev mørk så vampyr tropperne kunne indledes. Their skød sine guldsmede vinger ud af ryggen igen og fløj over til baren igen. Det gav et lille bum da han landede. Han åbnede døren. "Nu har i et valg! Vil i flygte eller kæmpe. Guds første tropper er kommet! Og vampyr, du skal ikke tænke på solen. Vores Mors Corvier har tilkaldt mørket." råbte han. Frygten var malet i hans ansigt og sveden dryppede fra ham. Han forvandlede sig til en mørkeflue igen og løb ud af døren. En heftig kamp var begyndt. Blod sprang til alle sider som det var bølger i et hav. Men hver Sun Warrior der dødede rejste sig igen. Vi måtte tænke nærmere. Vi måtte finde deres svaghed. Their lagde lænede sig på af væggen til baren og tænkte. Gud ville jo dræbe Primogenitus... men han er så dum at han giver hver et hans væsener en svaghed. Disse væsener rejser sig igen. Så man kunne ikke skade dem fyssik.. men hvad med det omvendte. Gud ville aldrig lade hans væsener falde af kærlighed.. Så måske tvinger han dem til at lade være med at forelske sig. Tvinger dem med at de dør hvis de forelsker sig? Kærlighed! Det var deres svaghed. Men hvordan skulle vi få dem til at forelske sig?...
avatar
Their Akumo
Admin

Fulde Navn : Their Akumo de Fall
Male Alder : 16 i det hele :P
Race : Mørkeflue
Styrker : Hans snigmords evne og snilde
Svagheder : Han er fyssik ret svag og kan nogengange ikke styrer sig selv.
Våben : Leif (Et ældgammelt sværd der indholder utrolige kræfter)
Gruppe/Team : Primogenitus's hævn
Bo Sted : Det gamle slot.
Tænder på : Kvinder
Tænder ikke på : Mænd.
Status : Single
Job : Lord de Fall. Lord af Primogenius's hævn.
Hobbies : Træne.
Antal indlæg : 25
Join date : 18/08/11
Alder : 23

Vis brugerens profil http://theunknownworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Charlie on Ons aug 24, 2011 1:37 am

Charlie væsede lavt af ham da han blinkede til hende, han var irriterende kæk og livlig, men flot var han nu.Kort fantaserede hun om at tømme ham for blod, men stoppede tanken igen. Hun ville ikke være en morder, selv om hun nu var det. Hendes skrigende blodrøde øjne hvilede på ham da han gik ud, hun stod med paraplyen i hånden og gjorde ikke tegn på at følge efter ham der ud. Hun nåede at se de kæmpene ud gennem døråbningen. Hun flyttede blikket til den en anden som havde begivet sig ind til baren, han gav nok ikke at være ude ved de kæmpende eller også vidste han bar eikke at de var i gang med kamp der ude. Hun lod langsomt sine øjne glide ned over hans krop, den røde jakke var ikke lige noget der faldt i hendes smag, men det havde jo ingen betydning. Hendes øjne stoppede da hun så hans røde ørering glimte bag hans hvide halv lange hår. Hun flyttede blikket til et lok af hendes egent hvidblonde lange hår, der bøljede ned omkring hendes skuldre og ryg. Efter hun var blevet vampyr var hendes hår og hud blevet meget mere hvidt end det havde været som menneske. Der havde hun bare været blond og en smule lysebrun i huden.
Charlie sagde intet hun blev bare stående for sig selv i det mørke hjørne. Hun kunne høre at der var mere larm udenfor end før og lyttede til snakken der ude. Hun kunne høre lanfgt omkring og alt som om hun stod lige ved siden af. Hendes øjne faldt på Their da han kom ind igen, hun læste hans ansigt og vidste at der var noget galt udenfor.Først stod hun stille da han forsvandt efter at have talt til dem. Men så i det næste stod hun udenfor og så på de kæmpende som nu kæmpede for livet. Hendes øjne gled rundt og hendes lange hvidblonde hår flagrede i vinden. Hun gjorde ikke tegn til at ville kæmpe, hun ville ikke angribe noget som ikke angreb hende, og så længe der ikke var nogen som direkte bad om hendes hjælp ville hun være tilskuer.
avatar
Charlie

Fulde Navn : Charlie Jackson
Female Alder : 25 år, ligner en 17-18 årig
Race : Vampyr
Styrker : Forstærkede sanser, hurtigere end andre vampyr. Er stærk psykisk, smidig, viljestærk, stædig og inteligent
Svagheder : Ikke lige så fysisk stærk som andre vampyr.
Bo Sted : I en lille lejlighed
Tænder på : Prøv dig frem, er ikke let
Status : Single
Job : Søger
Hobbies : Gå rundt i natten, tegne og male.
Antal indlæg : 30
Join date : 21/08/11
Alder : 25

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Alexsander on Ons aug 24, 2011 2:34 am

Alexsander gik udenfor da han hørte en masse larm, han en masse kamp, han havde ikke længere sin jakke på, men et eller andet flydende metal bevægede sig rundt om hans ene hånd, der var nogle som ville angribe ham, men de stoppede hurtigt da de opdagede han ikke var ubevæbnet, nej han havde sin scythe of Iron og det var ikke en lille bitte le, nej den var dobbel gange så stor som ham selv og den var voldsomt, hvis man så efter lignede den et kors og dog ikke alligevel, han så lidt på dem foran sig, han tog et skridt frem og de løb væk *what the fuck?*tænkte han bare og stod lidt, men hans ørering lyste lidt op, han kunne fornemme ham, Qwaser of golden, han var i et eller andet sted, men hvor var det henne, han satte af og kom op på taget, der var nok ikke lige andre som ville møde ham, hvis de viste hvad han ville gøre ved dem, der var kommet et eller andet rødt mærke frem på Alexsander's venstre kind og under øjet. Han tog en flaske frem og tog et tår af den og gemte den væk igen, hans venstre begynde at blive rødt af en eller anden grund

\\ http://www.anime-planet.com/images/anime/screenshots/seikonnoqwaser1.jpg mærke på kind + det røde øje//
avatar
Alexsander

Fulde Navn : Alexsander Winther
Male Alder : 17
Race : Metal/Jern-Qwaser
Styrker : alt slags metal
Svagheder : katte XD
Våben : scythe of Iron, Sword of bloodmetal
Tænder på : bi
Antal indlæg : 19
Join date : 21/08/11
Alder : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by James on Ons aug 24, 2011 3:21 am

En kamp brød ud og den her gang var det ikke en gang James det havde begyndte den men han fik tit skyllen for dem, han kiggede frem for sig og han havde en halsekæde på hvor der var en rød sten i som lyst ”en anden qwaser?” sagde han kort mens han gik i lommen efter hans egen flask og han drak kun en lille smule da han ikke behøvet mere end det for kun kæmp med en anden af hans egen race.

Han sat selv i fart gennem byen mens han kiggede lidt frem for sig og han hoppede bare op på taget der hvor han nu kun kom op så han kun se ud over byen og se hvor den anden qwaser var hen i verden ”kom bare frem hvor end du er i verden” sagde han kort mens han lod hans arm gå ud for an for han og tre fire små kugler af guld fløj ud for an ham før de forsvandt ud i byen for søge efter den anden qwaser da han kun se gennem guldet han bruget, han sat sig ned for vente mens han var stille og han havde et ondt smile på læben mens han var helt stille..

avatar
James

Fulde Navn : James Michaeli Blackblood
Male Alder : hans krop er 18 men hans sind er tilbage fra år 300
Race : Qwaser
Styrker : Hurtigehed og meget smidig og stærk
Svagheder : normale Qwaser svagheder
Våben : Særligt guld våben der sidder på min armen
Gruppe/Team : The Qwaser of goldet
Bo Sted : Lejelighed midt i byen
Tænder på : Kvinder og mænd, pæne personer og smukke former og så han os lidt til SM og sådan mere ting som hård og vild sex samt blod, og det og kysse samt snave og så kan os godt lige og blive kysset på halsen og sådan steder..
Tænder ikke på : grimme mennesker, dem der vil styr hans live og sådan
Status : Single
Job : Kunster
Hobbies : lidt af det hele
Antal indlæg : 9
Join date : 22/08/11
Alder : 28

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Their Akumo on Ons aug 24, 2011 5:18 pm

Their strammede grebet om Leif. Han sneg sig ud ved siden af huset og kiggede på kampen. Mørket dækkede om Their og man kunne se sværdet glødede. Med koncentraede øjne betragtede han en hver modstander. Their baskede let med vingerne. Han fløj over til Nightclubben. Med hastige skridt bevægede han sig ind på dansegulvet. Han satte sat sig ved en bar stol ved siden af en smuk pige med blondt hår der gik ned af ryggen. En lækker tøs for andre mænd. Han tog menneske form og spurgte så "Hvad drikker du?". "Gin Tonic" svarede hun. Han vendte så hovedet imod manden bag disken og lagde nogle penge på bordet. "En gin og en fadøl". Manden skænkede op. Their gav pigen flasken med gin og drak selv en lille slurk fadøl. "Kommer du med mig smukke?" sagde han og gav hende et chamerende smil. Hun nikkede og gav Their et frækt smil. Han gik sammen med kvinden over til baren. "Jamen sjovt nok skal du jo ikke bruges til sex. Det er jo let nok" sagde han de var noget hentil baren. Han lukkede kvinden ud i baggården. Et øjeblik gik da nogle stykker kiggede på kvinden. Modstanderne kiggede brat på pigen. Et par stykker blev til guldstøv. Kvinden havde frygten malet i ansigtet. Hun løb væk. Their stod tilbage med et lumsk smil på læberne. Modstanderne gik hen imod Their som trak Leif. En vrede blandede sig med overraskede fjender....
avatar
Their Akumo
Admin

Fulde Navn : Their Akumo de Fall
Male Alder : 16 i det hele :P
Race : Mørkeflue
Styrker : Hans snigmords evne og snilde
Svagheder : Han er fyssik ret svag og kan nogengange ikke styrer sig selv.
Våben : Leif (Et ældgammelt sværd der indholder utrolige kræfter)
Gruppe/Team : Primogenitus's hævn
Bo Sted : Det gamle slot.
Tænder på : Kvinder
Tænder ikke på : Mænd.
Status : Single
Job : Lord de Fall. Lord af Primogenius's hævn.
Hobbies : Træne.
Antal indlæg : 25
Join date : 18/08/11
Alder : 23

Vis brugerens profil http://theunknownworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Charlie on Ons aug 24, 2011 11:05 pm

Charlie stod helt stille og lod sine øjne glide hen over kampen. Ingen havde endnu opdaget hende, i hvert fald havde ingen angrebet hende endnu. Nu syntes hun ikke specielt meget om denne verden, det var dens skyld at hun var blevet til den hun jo var blevet til. Et monster der slog ihjel for at få blod. Den ting hun hadede mest ved at være vampyr var det med blodet.

Hun havde åbnet sin mund en smule så man kunne se spidserne af hendes hugtænder, som blot ventede på at få lov til at bide nogen. Hendes øjne faldt på den unge mand fra før, som havde tilbudt hende paraplyen, han var på vej væk fra kampen. Måske var han alligevel ikke så betydningsfuld eller også var han bange, men han lignede ikke en der så tit blev bange. Hun trådte et skridt frem og overvejede om hun skulle gribe ind. Hun kunne bruge sin evne, selvom den tog meget energi og den kunne jo ikke stoppe dem, måske gøre nogen forvirrede men ellers var det en harmløs evne. Hendes øjne faldt på den samme mand igen som var kommet tilbage med en ung flot pige med samme hårfarve, som hun selv havde haft som menneske. Men det lod ikke til at pigen havde tænkt sig at hjælpe i kampen, for hun stak af da hun tydeligt var blevet bange. Charlie var som menneske stærkt imod vold og krig, men det kunne være at hun skulle ændre sin holdning. Det lod til at det ville blive en del af hendes verden fra nu af
.
avatar
Charlie

Fulde Navn : Charlie Jackson
Female Alder : 25 år, ligner en 17-18 årig
Race : Vampyr
Styrker : Forstærkede sanser, hurtigere end andre vampyr. Er stærk psykisk, smidig, viljestærk, stædig og inteligent
Svagheder : Ikke lige så fysisk stærk som andre vampyr.
Bo Sted : I en lille lejlighed
Tænder på : Prøv dig frem, er ikke let
Status : Single
Job : Søger
Hobbies : Gå rundt i natten, tegne og male.
Antal indlæg : 30
Join date : 21/08/11
Alder : 25

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Alexsander on Tors aug 25, 2011 2:10 am

han så ned på kampen og så der var kommet en ung kvinde med nu*underligt*tænkte han, han opfangede noget, han slog hurtigt og hårdt til en flyvende guld kugle"Skrid dumme Qwaser of Golden"sagde han til guld kuglen. Han kiggede der ned igen, han så af nogle af den blev til støv da de så den unge kvinde, han tænkte sig lidt om, han kiggede ned for at se om der var nogle som godt kunne bruge en hånd eller en Scythe af jern, han så en som ikke havde set en modstander, han hoppede ned og blokkede angrebet, men hans scythe var begyndt at gå i stykker, han tog noget andet jern og lavede den til små knive som han smed efter sin modstander, han hoppede hurtigt væk da hans modstander angreb igen, han fik en idé, han stod bagved en anden modstander og da den første skulle angribe igen, hoppede han hurtigt han foran den som før var bag ved ham, han skubbede ham ind i den angribende modstander han viste ikke om de ville slå hinanden ihjel, men det ville sinke dem en smule, han var hurtigt væk igen oppe på taget
avatar
Alexsander

Fulde Navn : Alexsander Winther
Male Alder : 17
Race : Metal/Jern-Qwaser
Styrker : alt slags metal
Svagheder : katte XD
Våben : scythe of Iron, Sword of bloodmetal
Tænder på : bi
Antal indlæg : 19
Join date : 21/08/11
Alder : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Åbnings emne (Åbent for alle)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum