Lige nu er det Søn jan 20, 2019 7:48 pm

Viser profil :: Charlie

Alt om Charlie

Fulde Navn :
Charlie Jackson
 
Female
 
Alder :
25 år, ligner en 17-18 årig
 
Fødselsdag :
19/07/93
 
Race :
Vampyr
 
Styrker :
Forstærkede sanser, hurtigere end andre vampyr. Er stærk psykisk, smidig, viljestærk, stædig og inteligent
 
Svagheder :
Ikke lige så fysisk stærk som andre vampyr.
 
Bo Sted :
I en lille lejlighed
 
Tænder på :
Prøv dig frem, er ikke let
 
Status :
Single
 
Job :
Søger
 
Hobbies :
Gå rundt i natten, tegne og male.
 
Antal indlæg :
30
 
Join date :
21/08/11
 
Alder :
25
 
Humør :
I can't stop it....
 
Baggrundshistorie :

Charlie Jackson
-Dark and LightNavn:
Charlie Jackson
Kælenavne:
Char, Lie og Little Jack
Race:
Vampyr
Alder:
25 år
Født:
Den 20/04-1986
Familie:
En mor ved navn Maria Jackson - død. En far ved navn Jack Jackson - ukendt.
Status: Single. Er ikke let at få fat i, så forsøg kun hvis du er klar på modstand.

Personlighed:
Charlie var som menneske en glad og energisk pige. Hun elskede at være sammen med hendes venner og veninder. Hun var god til at snakke med folk og fik let nye venner. Hun havde altid været viljestærk og stædig som et æsel, satte hun sig noget i hovedet fortsatte hun til hun havde opnået det. Hun kunne charmere sig ind på de fleste og selvom hun tit brugte meget make-up og lignede en dulle, så kunne hendes charme formilde de fleste fordomme folk fandt på da de først mødte hende. Hun var langt fra en dulle, hun kunne bare godt lide at gøre opmærksom på hende selv og folk lagde mere mærke til folk masser af eyeliner og maskere.
Efter hendes forvandling, fik hun en anden side. Hun blev mere dyster og hadet fyldte hende og gjorde den ellers så glade pige til et vredt, selvhadende væsen. De folk hun stoler på vil se den side hun havde som menneske, måske ikke lige så glad og energisk, men noget venligere end når hun er deprimeret over sin skæbne og kun tænker på død og ødelæggelse… og blod. Hun vil altid virke afvisende og de færreste vil mene at hun faktisk kan være venlig og høflig, ved førstehånds indtrykket.Udseende:
Charlie har et langt bølget hvidblond hår, og skrigende blodrøde øjne, indrammet af lange sorte øjenvipper og tynde plukkede brun/sorte øjenbryn. Hendes næse er lille og fin, hendes mund er fyldig, og rosa rød. Hendes hud er kridhvid. Hun er 1,70 cm høj og slank. Hun bruger en stor B-skål i bh. Hun gør gerne brug af sort øjenskygge og/ eller meget eyeliner og maskere. Hun bruger ikke rigtig farvestrålende make-up, men kan godt finde på at noget tøj på med farver. Dog er hendes stil forskelligt, hun klæder sig efter det humør hun er i. Dog efter hendes forvandling har hendes tøjstil mest bestået af sorte farver, gerne læder og stiletter. Hun har en facade der får hende til at se kold og afvisende ud, denne maske er altid oppe. Hun smiler aldrig, ingen har kunnet få hende til at smide sin maske endnu. Men ingen har vel den tålmodighed.

Mere kommer...


 
Charlie
avatar
Charlie friends
 
Charlie has no friends yet