Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

[ View the whole list ]


Flest brugere online på samme tid var 7, Ons aug 10, 2016 10:37 pm
Latest topics
» Vampire Knight
Tors mar 15, 2012 2:29 am by Selene

» VIGTIGT
Tors sep 15, 2011 8:20 pm by Their Akumo

» Black Butler Forum
Lør aug 27, 2011 9:13 am by James

» Blandings racer
Fre aug 26, 2011 3:21 am by Their Akumo

» Emne søgning
Tors aug 25, 2011 8:37 am by Charlie

» Åbnings emne (Åbent for alle)
Tors aug 25, 2011 2:10 am by Alexsander

» Nye mennesker eller væsner til emner
Ons aug 24, 2011 3:27 am by James

» Alexander Hel aka Sasha aka Qwaser of Iron
Ons aug 24, 2011 2:56 am by Alexsander

» emne? KIG HER
Ons aug 24, 2011 2:40 am by Charlie

Statistics
Der er i alt 6 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Moon

Vores brugere har i alt skrevet 88 indlæg in 28 subjects

Aveira!

Go down

Aveira!

Indlæg by Selene on Lør aug 20, 2011 7:08 am

Aveira er en side hvor i har en mulighed for at have en indflydelse. Jeg tager gerne imod forslag til racer, steder osv. Slut dig til os og bliv en del af et af de mest aktive forum sider i danmark. Vi har snart 50 medlemmer og over 3000 indlæg. Siden blev grundlagt d. 22 Juni så det er sket hurtigt og siden er meget populær.

Dette er den nye historie som lige er kommet op da plottet før var en smule kort. Jeg har spurgt de medlemmer som allerede var på siden hvad de syntes, da jeg ikke vil lave ændringer som medlemmerne kommer til at hade.

Aveira Historie:

By: Aveira

Land: Danmark

År: 2011

(fun fact: Aveira betyder sin/synd og er hebraisk)

Historie:

Verden havde været hærge af mystiske, mørke væsner i nogle år. Væsenerne havde levet i flere millioner af år i skjul og nogle væsner besluttede at nu kunne det være nok. Ingen af de væsner som tog beslutningen var flere millioner af år gamle, men nogle af dem var ganske gamle og erfarne.
Væsenerne ville dog være sikre på at de fremstod som frygtindgydende for menneske. Dette gjorde de ved at terrorisere og slagte en hel by ved navn Aveira.
Nogle af væsenerne besluttede sig for at rejse videre til en ny by og sikkert endnu en by efter den. De andre af væsenerne besluttede sig dog for at bosætte sig i byen.

Dette var for 2 år siden.

I dag lever de sidste væsner som valgte at blive, i bedste velgående. De væsner som derimod valgte at rejse er døde. Menneskene er begyndt at kæmpe tilbage efter byens ødelæggelse og de mange mennesker som døde.
Menneskene er begyndt at fange væsner og eksperimentere på dem for at finde ud af hvad de kan holde til og hvordan man dræber dem. Indtil videre har de været yderst succesfulde, hvilket ikke er gode nyheder for væsenerne.

Mange væsner som har muligheden lever i dag i blandt menneskene og nogle mennesker har ikke noget imod dem, da nogle væsner har allieret sig med menneske. Mens andre har formet grupper som jagter dem og dræber dem. Dem som jagter og dræber væsenerne kalder sig hunters, som betyder Jægere på dansk. De har journaler med indhold som taler om hvordan man skader og dræber væsner af alle slags.

Væsner og hunters jagter begge, men de jagter modsætninger. Væsninger jagter oftest mennesker eller andre væsner og mennesker jagter væsner.

Nogle våbenhandlere er endda begyndt at fremstille og sælge våben lavet specielt til det formål at afskaffe væsen. Våben som de fleste mennesker kan bruge da selvforsvar imod væsner er vigtigt for menneskerne.

Det at hunters skulle ske var bestemt ikke en del af væsenernes plan da de gjorde deres eksistens officiel. Men det er ikke kun menneskene som har formet grupper for at bekæmpe de onde væsner. Nogle gode væsner har formet en gruppe ved navn Creatures United! som arbejder sammen, mørke som lyse væsner om at ændre væseners image til noget positivt og afskaffe dem som synes de kan dræbe som de har lyst.

Indbyggerne i Aveira lever nu åbenlyst samen med væsenerne og der er selvfølgelig stadig de tilfældige angreb eller drab, men ikke så mange som før. Mange af de væsner som lever i Aveira i dag har endda almindelige jobs for at blende ind med menneskene. Selv dem som ikke kan ligne mennesker på samme måde som f.eks. vampyrer og varulve lever også iblandt menneskene. Dem har mennesker dog ikke helt vænnet sig til endnu da de stadig er bange for hvad de ikke kender. Det er for det meste kun hunters som ved ret meget om væsner og hvordan de fungere.. men vigtigts.. hvordan man dræber dem.

Hunters startede med en mand ved navn Balthazar Hunt. Hans kone og søn blev dræbt af en flok varulve som slagtede dem fuldstændigt. Balthazar Hunt blev også såret, men han overlevede og han blev ikke bidt så han blev ikke en varulv. Han besluttede kort efter i vrede at han ville jagte dem og dræbe dem. Det lykkedes for ham, men han havde sagt sit arbejde op for at gøre det så han besluttede sig for at fortsætte med at være det han kaldte en hunter, som ellers også passede fint med hans efternavn.
Senere hen kom flere og flere menneskerne til og blev hunters ligesom Balthazar Hunt. Det blev hurtigt et samfund hvor folk delte informationer og metoder med hinanden.
avatar
Selene
Admin

Fulde Navn : Selene Walker
Female Alder : 103 i sind, 19 i krop
Race : Vampyr
Status : Single
Antal indlæg : 5
Join date : 20/08/11
Alder : 26

Vis brugerens profil http://aveira.danskforum.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum